Nem akarjuk elvenni az addict blog kenyerét, de íme a Fiat húzása. Kihasználva a svédországi Google StreetView képek készítését, egy Fiat fityiszt mutat az egyik vetélytársának, a Volkswagen-nek.

fiat_vw_640x250.jpg

Bár a Fiat ügynöksége nem kommentálta a hírt, úgy tűnik, nem véletlen, hogy az a piros Fiat 500-as épp akkor gurult be a VW épülete elé, amikor a Google autói pont arra jártak. Sőt, miután a fotókat készítő kocsi elhagyta a területet, a kis Fiat már el is iszkolt a bejárattól, a fenti képre kattintva látható: a StreetView autó után hajt a későbbiekben.

forrás

Ide hirdetést tehetnénk, de nem teszünk, mert jófejek vagyunk.

Már egy ideje elérhető iPhonera és iPod Touchra az Xbox Live hivatalos alkalmazása, nemrég érkezett egy frissítés is, mely számos új tartalommal bővítette ki az appet. Eddig csak barátainkat, achievementjeinket, illetve profilunkat nézhettük meg az alkalmazás segítségével, utóbbit szerkeszthettük is, továbbá híreket olvashattunk benne az Xbox Live újdonságairól, most már lehetőség van arra is, hogy a készülékeket távirányítóként használjuk. A Quickplay segítségével  két mozdulattal elindíthatóak  játékok és filmek, valamint a dashboardban is navigálhatunk a megjelenő iránygombok segítségével, megjegyzem ez utóbbi kontrollerrel vagy hangirányítással még mindig sokkal egyszerűbb.

control-my-xbox-live-iphone.png

További jó és rossz hír, hogy már az Android felhasználók is beszállhatnak a buliba, de ők sajnos egyelőre nem kapták meg az iPhonera megjelent  1.5-ös verzió újdonságait, ahogyan az iPad változatra sem érkezett frissítést. Hogy mikor, egyáltalán érkezik-e update ezekre a készülékekre, arról a Microsoft egyelőre hallgat. 

A DreamWorks legújabb mesefilmjét, a Madagaszkár 3-at holnaptól, június 14-től kezdődően vetítik a hazai mozik. Az alábbi érdekességeket a HP-től, a DreamWorks technológiai partnerétől kaptuk egy sajtóközlemény formájában, melynek további része alul olvasható. A felhasznált eszközök és szolgáltatások mellett megtudható az is, mekkora adatmennyiséget kell feldolgozni egy ilyen film elkészültekor, illetve mennyi időbe telik csak a renderelési folyamat.

  • Több mint 120 ezer számítógéppel generált képkockát használtak fel a film elkészítéséhez.
  • A cirkuszi kalandban láthatjuk a DreamWorks eddigi történetének legrészletesebb tömegjelenetét – több mint 5000 különálló karakterrel. A jelenetben több különleges effektus is látható: pl. köd, szikraeső, tűz és eső. Elkészítése 1,6 millió renderórát vett igénybe.
  • A flashback-jelenetben tűz-effektusok és részletes tömegmegjelenítés látható. Ez 2,8 millió renderóra alatt készült.
  • A manhattani városkép eredetileg nem tartalmazta az új World Trade Centert. Egy New York City-ből származó DreamWorks munkatárs javaslatára került bele a filmbe, akit már félkész állapotában is lenyűgözött az épület.
  • Gia szempillája 96 mozgatható elemből áll össze.
  • Alex figurája több mint 2000 külön vezérelt elemből áll, hogy a filmkészítők bármilyen elképzelhető pozícióba be tudják állítani a karaktert.
  • A tömegjelenetekben mindenki háromféle testtel, hatféle fejjel és többféle öltözettel rendelkezik ami összesen több mint 19 millió egyedi kombinációt jelent. Az összehasonlítás kedvéért: a New York-i agglomeráció lakossága idén érte el 19 milliót.
  • A monacói jelenetben 2393 épület szerepel, amit 42 egyenként 3-3 variációval rendelkező modellből hoztak létre. Sok épületet más környezeti elemekkel is kombináltak (pl. székek, növényzet, virágosládák stb.).

Budapest, 2012. június 12. – A HP technológiáját a DreamWorks Animation SKG Inc. (Nasdaq: DWA) kreatívitásával egyesítve született meg a stúdió legújabb 3D-s animációs filmje, a Madagaszkár 3, amelyet június 14-től vetítenek a hazai mozik.

 

A DreamWorks animációs szakemberei a HP technológiája segítségével alkották meg a népszerű Madagaszkár sorozat harmadik filmjét. A rajongók most láthatják először a Madagaszkárt három dimenzióban. Az első film 2005-ben készült és a 2008-as folytatással együtt 1,1 milliárd dollár bruttó árbevételt hozott alkotóinak.

 

A korábbiaknál gazdagabb látványvilágú film elkészítéséhez a HP konvergens infrastruktúra portfólióját, HP Z munkaállomásait, hálózati és szervermegoldásait és digitális renderelési erőforrásait használták.

 

A DreamWorks Animation a filmkészítés minden szakaszában alkalmazza a HP technológiáját: a napi feladatoktól kezdve a legrészletesebb animációs jelentek elkészítésén át, az órási adattömeget feldolgozó, renderelési feladatok elvégzéséig. Az évek során a HP fontos szerepet játszott a DreamWorks több átütő jelentőségű rajzfilmje, köztük a „Shrek” sorozat, a „Hogyan neveld a sárkányodat? ,” a „Kung Fu Panda,” a „Kung Fu Panda 2” és a „Csizmás kandúr” elkészítésében.

 

A „Madagaszkár 3” készítésében a HP több technológiáját is alkalmazták:

  • A művészek több mint kétszáz HP Z800 munkaállomással készítették el a rendkívül részletgazdag természeti környezetet, amelynek létrejötte részben a többmagos processzorokkal működő HP munkaállomások kivételes teljesítményének köszönhető. Velük tervezték a film minden elemét – az állatkerti szökevények karaktereitől kezdve az olyan digitális effektusokig, mint a tűz megjelenítése vagy a magas kidolgozottságú közeli tömegfelvételek.

  • A HP DreamColor technológia garantálta a gyártási folyamat során a pontos és egységes színmegjelenítést a nyomatokon, a monitoron és a mozivásznon.

  • A gyártás kritikus szakaszaiban a szükséges csúcsteljesítményt a négy USA-beli és indiai szerver-renderfarmon elosztva működő HP ProLiant BL460c blade-technológia biztosította. A blade-kiszolgálók hihetetlen, 200 terabájtnyi adatmennyiséget dolgoztak fel és több mint 65 millió renderórán át működtek.

  • A HP Networking megoldásai közül HP 12500, 5800 és 6120 sorozatú switchek, a HP Networking Intelligent Management Center, és HP Intelligent Resilient Framework támogatták a film elkészítését és biztosítottak magas szintű hálózati teljesítményt, és egységes „egyablakos” hálózatfelügyeletet a stúdió skálázható 10G WAN/LAN környezetének egészében. A HP IBRIX X9720 hálózati tárolórendszerrel a DreamWorks jól tudja kezelni a strukturálatlan adatok támasztotta követelményeket, ugyanakkor a bővülő jövőbeni igények teljesítésére is készen áll.

  • A HP Enterprise Services Flexible Hosted Rendering megoldása már több, számítógépes grafikával készített film gyártásához biztosított igény szerint méretezhető, dinamikus kapacitást. A gyártás során a Madagaszkár 3 adatainak 12 százalékát renderelték felhőben.

A DreamWorks Animation a HP menedzselt nyomtatási szolgálatásaival (MPS) egyszerűsítette a nyomtatási feladatok kézben tartását és fokozta a filmkészítés produktivitását. 

Fényképező appok után kutatsz az iPhoneodra? Korábban már bemutattunk három alkalmazást, melyek néhány funkcióval többet tudnak, mint az alap kamera, most további népszerű darabokkal folytatnánk a sort, melyekkel nem csak elkészíthetjük fotóinkat, hanem szerkeszthetjük is azokat, ugyanis az App Store számos ilyen appnak ad otthont.

Camera Awesome

CameraAwesome.pngHa egy olyan ingyenes alkalmazás után kutatsz, ami többet tud az alap iOS kameránál, a Camera Awesome remek választás lehet számodra. Ez az app nem csak minimális szerkesztési lehetőséget kínál a fényképekhez, hanem a fókusz és az expozíció beállítására is külön-külön ad lehetőséget. Filterek, textúrák és keretekkel is elláthatjuk képeinket, ám ezekből csak egy minimális csomag áll rendelkezésünkre, minden extra tartalom feloldásáért 7.99€-t kérnek a fejlesztők.

Pic Stitch

PicStitch.pngMegannyi alkalmazás érhető el az App Storeból, amivel néhány mozdulattal kollázst lehet készíteni, az egyik ilyen a Pic Stitch, mely ingyenesen letölthető. 32 különböző elrendezés között lehet válogatni, és miután a felhasználó kiválasztotta a számára megfelelőt, rögtön, az alkalmazásból meg is oszthatja különböző közösségi oldalakon az eredményt.

 

Instagram

Instagram.png

Az Instagram nem csak egy ingyenes alkalmazás, hanem napjaink legnépszerűbb közösségi képmegosztó hálózata. Vele csupán minimálisan szerkeszthetjük képeinket, ez annyit jelent, hogy különböző filtereket, azaz szűrőket és elmosódásokat rendelhetünk hozzá fotóinkhoz. Az appben követett emberek képeit „lájkolhatjuk”, illetve kommenteket is írhatunk hozzájuk.

Snapseed

Snapseed.pngAz iPhone egy mesés kamerával van felszerelve, de ez nem azt jelenti, hogy a vele készített képek nem igényelnek néha egy kis tuningolást. A Snapseed talán az egyik legjobb alkalmazás az App Storeban fotóink szerkesztésre, mindemellett nagyon egyszerűen kezelhető. A Snapseed valójában csak egy rövid időre erősítette az ingyenes alkalmazások táborát, jelenleg 4.99€ ellenében tölthető le.

Facebook Camera

fbcamera.pngA Facebook Camera igazából nagyon hasonlít az Instagramra, ez nem is véletlen. Ezzel az alkalmazással a barátaink által megosztott képeket tudjuk megnézni, illetve képeket tudunk megosztani napjaink legnépszerűbb közösségi portálján. Mielőtt egy képet feltöltenénk, az instagramban használható szűrőkhöz hasonló effektekkel tudjuk ellátni fotóinkat, továbbá ismerőseinket is megjelölhetjük rajtuk. Természetesen kommentezésre is van lehetőség, csakúgy, mint a „lájkolásra”. Az alkalmazás hamarosan hazánkban is elérhető lesz.

forrás: iMore

A mindössze három főből álló Imangi Studios tavaly augusztusban dobta piacra a Temple Run-t, akkor még csak az iPhone felhasználók számára volt elérhető, idén március óta már az Androidot futtató telefonok tulajdonosai is ingyen letölthetik a Google Play rendszeréből. A játékban egy ősi templomban kell helyt állni, menekülni mindenféle lények elől különböző akadályokat kerülgetve. Most a fejlesztők a Pixarral együttműködve elkészítették a játék folytatását, melyben az Angry Birds Rio-hoz és a Fruit Ninja: Puss in Boots-hoz hasonlóan egy animációs film helyszíne és főszereplője kerül a középpontba, aki nem más, mint Merida, a Brave főhősnője. A Temple Run: Brave nem sokban fog különbözni az elődtől, csupán egy újítást hoz majd, ez pedig az íj használata, melyet a képernyőre koppintva lőhetünk ki a szemből támadó ellenségekre. A játék még ebben a hónapban meg fog jelenni mind az App Store-ban mind a Google Play-ben.

Úgy tűnik, a hír kacsa, azonban érdemes átgondolni, mit jelent egy ilyen megkötés pl. a Dropboxhoz hasonló cégeknek. A hír hoax gyanús, és mi is bedőltünk neki eszköz hiányában. A Dropbox nem volt eddig a Mac App Store-ban, valószínűleg azért, ami alább olvasható.

Pár napja nem elérhető a Dropbox a Mac App Store-ban, ugyanis megszegték az Apple szabályait. A számítógépekre letölthető alkalmazás ugyanis lehetővé teszi, hogy az Apple megoldásán kívül másként is lehessen fizetni a plusz tárhelyért.

Az alap, ingyenes 2 GB tárhelyet évi majdnem 100 dollárért 50, közel 200 dollárért pedig 100 gigabájtossá lehet tenni. A megvásárlásra a dropbox.com/plans oldalon van mód, minden felhasználó számára. Ez nem tetszik az Apple-nek, ugyanis az alkalmazáson belüli vásárlás bejelentésekor kikötötték, minden – Mac App Store-ban elérhető – alkalmazásnak kötelező az ő megoldásukat használni.

Természetesen ennek ára van, minden ilyen vásárlásért 30% jár az Apple-nek. Úgy tűnik, a Dropbox nem hódolt be, vagy csak elfelejtették, ki tudja. A lényeg, hogy az alkalmazás nem elérhető a központi szoftverlelő helyen, ami később még gondot okozhat a cégnek. A nemsokára megjelenő oprendszer (OS X Mountain Lion) ugyanis alapból nem engedi az idegen forrásból származó alkalmazások telepítését, külön engedélyezni kell azt. Így bár letölthető és telepíthető lenne a program a Dropbox weboldaláról is, nem jut majd el minden (külön gondolva az átlagos) felhasználóhoz, hacsak nem oldják meg a problémát.

Két lehetősége van a Dropboxnak: vagy kiveszik a Mac-es alkalmazásból a plusz tárhely vételére történő összes utalást, vagy fizetniük kell keményen az Apple szabályai miatt. A Dropbox egyelőre még nem reagálta le a történteket a blogjában.

via

Érdemes wyctim oldalán is elolvasni a téves híresztelést tisztázó cikket: wyctim.com/a-dropbox-es-az-apple

A műsor megy tovább, szabadidőnkben a podcastre készülünk, gyűjtjük az anyagot és fejlesztjük a technikánkat. Balázs beszerzett egy jobb minőségű mikrofont, de az csak nem akarja az igazat, innen az alcím.

bitcast_dh.png

A röptében összehívott gyűlés után egyből felvettük a mostani adást, ám a technika ismét játszott velünk egyet, ezt az részt is kétszer kellett felvennünk. Az előzőhöz képest most rövidebb hanganyaggal várjuk a hallgatókat, a híreket a hét folyamán inkább írásban véssük le, most csak beszélgettünk. Az anyag durván meg lett vágva, ha azon kapod magad, hogy furán nézel, hidd el, mi is.

  • Megújul a Foursquare, de mégis mit tudnak újítani? Ezt próbáltuk meg kitalálni. Ki és főleg mire használja a szolgáltatást? Naplózni a helyzetet, ismerősökkel megosztani azt, vagy csak a plecsnikre hajt az ember?
    • Google Latitude-ot, Facebook checkint használ-e ember fia? És lánya?
  • Július 3-án bezár a picPlz, egyeduralkodó lesz az Instagram/Facebook Photo? Mi az oka annak, hogy az Instagram ennyire tör előre? Miért nem jó az embereknek az, ha a telefonnal készített képet simán felrakja? Miért bukott el a picPlz?
    • Ha már itt tartunk, ki milyen fotóapp-ot használ, miért? Egyáltalán van más ilyen app?
  • Androidról röviden: Google megnyerte az Oracle pert. Jó ez nekünk? Örvendjünk!
    http://www.androidpolice.com/2012/05/31/judge-oracles-java-apis-are-not-copyrightable-as-asserted-copyright-claims-against-android-dismissed/
  • A Samsung SIII megnyitotta a forráskódját az SIII-nak. Ilyen lesz az Android és a gyártók kapcsolata a jövőben? Reméljük!
    http://www.androidpolice.com/2012/05/31/samsung-drops-source-code-for-the-galaxy-siii-aka-i9300-get-it-while-its-hot/
    • Dani mesél arról, mi a helyzet a többi gyártóval, hogyan jön fel a Sony és a HTC, miként halogatja a teendőit az LG, és mi a helyzet a Samsung nem zászlóshajó termékeivel.

A podcast meghallgató mp3-ban, feliratkozhattok rá RSS Feeden keresztül és persze az iTunes-on is.

« Előző adás

Intrónk a Baud of Passion.

rólunk

Mindenről írunk, amiben áram folyik.
Vagy nem.

Ötleted, véleményed van? Küldj nekünk emailben bármit! (Max. kidobjuk.)

bitbloghu@gmail.com

Jelen vagyunk Twitteren és Facebookon is. Ha kisebb hírekről, érdekességekről is szeretnél hallani, kövess minket ott is!

aktív bejegyzések

címkék

1020 (1) 18+ (1) 2012 (1) 3d (2) 3D (12) 4 (1) 610 (1) 820 (1) 920 (1) Ace (1) Ace 2 (1) Ace 3 (1) Ada (1) adakozás (1) adatforgalom (1) adathalász (1) adatvédelem (1) adwords (1) agyhullám (1) ajándék (1) akció (3) album (1) alkohol (1) állás (2) Amazon (3) Android (43) android (5) Anglia (1) angrybirds (3) Angry Birds (1) Anonymous (1) AOL (1) API (1) App (1) app (17) Apple (30) apple (3) apple tv (2) appstore (1) App Store (1) arany (1) arm (1) ARM (1) ASUS (2) Atari (2) atomkatasztrófa (1) autó (1) Avengers (1) baba (1) babakocsi (1) baby (1) baki (1) baktérium (1) bankkártya (1) Barabási Albert-László (1) Battlestar Galactica (1) bejelentés (2) betörő (1) bezár (1) bikini (1) billentyűzet (1) Bing (2) bitcast (47) biztonság (3) BlackBerry (1) Blackberry (1) blizarrd (1) Bluetooth (1) böngésző (1) bőr (1) Borat (1) börtön (1) box.net (1) bryce (1) Budapest (2) Call of duty (1) camera (3) capcha (1) CD (1) cenzúra (4) CES (1) chrome (1) cippo (1) cloud (2) Commodore (1) Convertibles (1) Core (1) crossplatform (1) csalás (1) csőd (1) Curiosity (1) Darpa (1) DataTraveler (1) daz (1) daz studio (1) Desire 500 (1) Desire C (1) Device Manager (1) diablo (1) diákigazolvány (1) diktálás (1) DNS (2) Doctor Who (1) domain (1) DOS (1) DreamWorks (1) Drone (2) Dropbox (4) DuoS (1) e-kormányzat (1) e-vizum (1) elektromos (1) elmélet (1) embedded (1) Enterprise (1) érintőképernyő (1) Észak-Korea (1) Észak Korea (1) EU (1) eureka (1) Európai Unio (1) exoskeleton (1) EyeTap (1) facebook (1) Facebook (13) fail (1) FBI (2) Feedly (1) fegyver (3) Fehér ház (1) fejlesztő (1) felbontás (1) felhő (1) fénykép (1) Fesztivál (1) Fiat (1) Firefox (1) Flickr (2) flipboard (1) földrengés (1) folyadékhűtés (1) fotó (3) Foursquare (2) foursquare (2) frissítés (1) Fukoshima (1) G2 (1) Galaxy (5) Galaxy Tab (1) game (1) gamer (1) gamers (1) games (1) Game of Thrones (1) Gear (1) geek (1) geekanya (1) geek chic (2) geogebra (1) Gépek lázadása (1) Glass (1) gmail (1) GoMiso (1) google (4) Google (45) Google+ (1) Google Books (1) Google Calendar (1) Google Drive (3) Google Fiber (1) Google Glass (2) Google Glasses (2) Google Maps (3) Google naptár (1) Google Play (1) Google Reader (18) google tv (2) görkorcsolya (1) görkori (1) GPS (3) gyerek (2) gyógyászat (1) gyorshír (1) hack (2) hajózás (1) Háj Fájv (1) HAL (1) halo (1) hálózat (1) hexagon (1) hiba (2) hitachi (1) hoax (1) hologram (1) Home (1) Horvátország (2) hotspot (1) HP (1) HTC (5) HTML5 (1) hurrikán (1) HyperX (1) ICS (1) IFTTT (1) iGO (1) IM (1) ingyen (7) ingyenes (1) injekciós tű (1) Instagram (6) instagram (3) intel (1) Intel (2) Intel NUC (1) interjú (1) internet (3) IO (2) ios (1) iOS (12) ipad (3) iPad (3) iphone (2) iPhone (4) iPod (1) Irán (1) írás (1) Iron Man (1) iskola (3) ISP (1) ISS (1) itunes (1) iTunes (1) ivókút (1) Jancsa János (1) Japán (1) japán (1) játék (10) játékosok (1) Java (2) jelszó (2) Joss Whedon (1) jurassic park (1) kamera (1) karácsony (2) káromkodás (1) katasztrófa (1) kategória (1) kávé (1) Kazahsztán (1) kép (1) képek (1) kézírás (1) kiállítás (1) Kickstart (1) Kickstarter (2) kindle (1) Kindle (2) Kingston (2) KitKat (1) Kit Kat (1) Kodak (1) közlekedés (1) közösségi média (1) kupon (1) kütyü (2) LAN-party (1) launcher (1) leap (1) Lego (1) Lenovo (1) Leonard Nimoy (1) LG (4) lg (1) Linus Torvalds (2) Linux (3) lippile (1) LittleBits (1) little printer (1) live (1) Locato (2) London 2012 (1) lopás (1) Louis Vuitton (1) Lovelace (1) Lumia (5) Madakaszkár (1) Magánszám (1) Magyarország (2) Maps (1) Mars (1) MasterCard (1) McAfee (1) McDonalds (1) Medal of Honor (1) Meebo (1) menü (1) mérnök (1) mib (1) Microsoft (14) microsoft (2) Miso (1) mmorpg (1) mobil (5) mobilinternet (3) mobiltárca (1) Mocrosoft (1) monitor (1) Motorola (1) mp3 (1) mp3 lejátszó (1) munka (3) MySpace (1) nanotechnológia (1) napszemüveg (1) NAS (1) NASA (3) nasa (1) National Geographics (1) Navy Seals (1) Németh Kriszta (1) netbook (1) Neus (1) New York (2) Nexus (7) Nexus 4 (1) Nexus 5 (2) Nexus 8 (1) NFC (3) Nokia (8) nook (1) notebook (2) Note 3 (1) NSA (1) Nvidia (2) nyár (1) nyaralás (4) NYPD (1) Office (1) Office 365 (1) okostelefon (3) oktatás (1) Olimpia (1) One (3) One S (1) One V (1) opensource (1) Open Hardware (1) Oracle (2) Oroszország (1) orvos (2) Oyster (1) PadFone (1) Panasonic (1) panasonic (1) paranoid (1) PC (1) person of interest (1) Phone (1) pishing (1) Pixel (1) podcast (8) Pollner (1) pornó (1) portal (1) Portal (1) posterous (1) POV (1) Prince of Persia (1) PRISM (1) programozó (1) protézis (1) QR (1) quadcopter (1) QuickOffice (1) R2D2 (1) RapidShare (1) Raspberry Pi (1) ray (1) RED (1) reklám (3) rémhír (1) rendőrség (1) retina (5) retro (2) RFID (2) rizsfőző (1) roaming (2) robot (3) RSS (1) rss (17) rss olvasó (17) S3 (1) S4 (1) sajtóbejelentés (3) sajtóközlemény (5) samsung (1) Samsung (14) San Francisco (1) scanner (1) SD kártya (1) sennheiser (1) Sensordrone (1) Series 9 (1) sim (1) siri (1) Siri (1) SketchUp (1) Skype (2) smartphone (2) smartwatch (1) Smithonian (1) social media (2) software (1) sony (1) Sony (4) Sony Ericsson (1) SSD (1) startup (1) starwars (1) Star Trek (7) Star Wars (1) steam (1) Steam (2) STEM (1) Steve Jobs (1) Steve Mann (1) Steve Wozniak (1) StreetView (2) Streisand (1) Surface (7) szabadalom (3) szex (1) Sziget (1) szolgáltató (1) szomszéd (1) T-Mobile (3) t-shirt (1) Tablet (1) tablet (8) támadás (1) tanulás (1) tárhely (1) tarifa (1) TBBT (1) TED (1) Tegra3 (1) tegra3 (1) TELE2 (1) telefon (7) Telekom (1) Telenor (2) térkép (3) Tesla (1) teszt (7) tipp (3) Titanic (1) töltő (1) top (1) Törökország (1) Toshiba (1) Transformer (1) Translate (1) Trimble (1) tudomány (2) Twitter (10) twitter (5) tycoon (1) új (1) Ukky (1) ultrabook (2) űrkutatás (1) USB (3) USB3 (1) utazás (1) üvegszál (1) Valve (3) vásárlás (2) Vatikán (1) vélemény (1) verseny (1) vicc (2) videó (2) vietnam (1) Viper (1) vírusírtó (1) víz (2) Vodafone (2) VW (1) Wallet (1) webcam (1) WhatsApp (1) Wi-Drive (1) wifi (2) William Shatner (1) Wil Wheaton (1) winamp (1) Windows (4) Windows 8 (2) Windows Phone (1) windows phone (3) WWDC (1) xbox (2) Yahoo (1) Youtube (3) zene (1) Zuckerberg (3)
süti beállítások módosítása