Ahogy az előző bejegyzésben is írtam, tényleg a mai dátum volt a nyerő: a Google pár perce bejelentette az új Nexus telefont és az Android 4.4-et.

Az új telefon először függetlenül elérhető a következő országokban a Google Play-en keresztül: U.S., Canada, U.K., Australia, France, Germany, Spain, Italy, Japan and Korea (and coming soon to India). A 16 gigás verzió ára 349 dollár, míg a 32 gigásé 399. Hazánkhoz legközelebb még mindig Németországból lehet elérni a Play Store-on kereszül a telefont.

Az új rendszer, az Android 4.4 (KitKat) nemsokára a Nexus 4, 7, 10, a Samsung Galaxy S4 és HTC One Google Play edition eszközökre is elérhető lesz.

Egyelőre nem él sem az http://android.com/whatsnew, sem pedig a http://google.com/nexus/5  már él! oldal, a bejelentő cikkben kiemelték, hogy az Android 4.4 a kevesebb memóriával rendelkező telefonokon is kényelmesen fog futni.

Reaching the next 1 billion users

Building a platform that makes mobile phones accessible for everyone has always been at the heart of Android. Until now, some lower-end Android phones couldn't benefit from more recent Android releases due to memory constraints. With KitKat, we've slimmed down Android’s memory footprint by doing things like removing unnecessary background services and reducing the memory consumption of features that you use all the time. We did this not only within Android but across Google services like Chrome and YouTube. RAM (or memory) is one of the most expensive parts of a phone, and now Android can run comfortably on the 512MB of RAM devices that are popular in much of the world, bringing the latest goodies in Android 4.4 within reach for the next billion smartphone users.

Ide hirdetést tehetnénk, de nem teszünk, mert jófejek vagyunk.

Egyre több jel mutat arra, hogy a Google ma fogja bemutatni a legújabb Nexus telefont, az LG által gyártott Nexus 5-öt.

A várakozások szerint órákon belül a Google bejelenti az új telefont és az Android legújabb változatát. Mint mindig, most is óvatosan kell kezelni ezt az információt, ahogy az elmúlt egy hónap során látható volt, szeretnek ezek a pletykák terjedni. A legújabb változat szerint a telefont ma jelentik be és holnaptól lehet megvenni. Azt, hogy itthon mikor lesz elérhető, azt inkább nem tippelném.

  • Egyre több mobilszolgáltató raktárából érkeznek az ott dolgozóktól képek, miszerint fehér és fekete Nexus 5-ből raktáron van jó pár.
  • Változott a Nexus 7 megjelenése a Play Store-ban. Kis ráncfelvarrást kapott a modellválasztó, valószínűleg felkészülnek az új Nexus(ok) érkezésére.
  • http://www.kitkat.com/android napok óta jelszóval védett oldal lett, valószínűleg a bejelentés után engedik szabadjára.
  • Több alkalmazás is vár a frissítések publikálására. 14 alkalmazás október 28-i időponttal vár arra, hogy a Google megnyomja azt a bizonyos gombot.

nexus5.png

Nexus 5

Nagyon sok kép, sőt, videó kering már az új eszközről. Emellett a specifikációk és a javítási útmutató is kiszivárgott.

Amit lehet tudni:

  • 5 colos full HD (1080p) kijelző
  • 2.3GHz négy magos Qualcomm Snapdragon 800 processzor
  • 2GB RAM
  • 16GB belső memória (SD bővítés nincs, 32GB modell valószínű)
  • 8 megapixeles kamera (OIS)
  • 2,300mAh akkumulátor
  • az LTE chip takarékosabb lesz, mint az LG G2-ben (az envelope tracking megoldásnak köszönhetően)

Amit a telefont kézbefogók mondtak még:

  • akksi ideje: 17 óra beszélgetés, 8 óra netezés, 6 óra videó nézés
  • Moto X-hez hasonló mindig figyelő mikrofon.
  • 100 giga ajándék Google Drive tárhely (valószínűleg két évig), ami a folyamatos mentéshez elég hasznos.
  • a legolcsóbb modell $349

Mi várható még?

Az Android 4.4 KitKat bejelentése. Milyen újdonságokat hozhat?

Már régóta várt tulajdonság, hogy egy új változat amellett, hogy többet ad, kevesebbet kér. A régebbi eszközök már nem olyan izmosak, mint az újak, kevesebb a memóriájuk, gyengébb a proci, és még a grafikus gyorsító sem világmegváltó. A hírek szerint a 4.4 kevesebb memóriát fog fogyasztani, jobban fogja kezelni a rendelkezésre álló erőforrásokat.

Takarékosabb lesz. A szenzorok kezelése és a WiFi kommunikáció kontrolláltabb lesz. A szenzorokra várakozva a processzor alacsonyabb energiaszintre léphet, amíg az értékek meg nem érkeznek. A WiFi-n keresztüli kérések pedig bevárják majd egymást, csoportosan lesznek továbbítva, így a processzor a köztes időkben szintúgy energiatakarékosan üzemelhet.

Hogy érthető legyen, az OS X Mavericks processzorkímélést magyarázó ábráját hívom segítségül:

android44batching.png

Szenzorból sosem elég (?), úgyhogy újabb szenzor típusok lesznek elérhetők lesznek a 4.4-ben, köztük a mágneses forgásvektorral, lépés érzékelésével és lépésszámlálóval. Ha a mostani okosóra őrületre gondolunk, akkor gyanús, hogy ezek a szenzorok pl. egy órában jól jönnek majd.

Az új, 2013-as Nexus 7 nem tartalmazott az NFC-s fizetéshez szükséges "secure element"-et, azaz egy biztonságos tárolót, így a Google fizetési megoldása, a Wallet nem volt használható rajta. Ez viszont valószínűleg meg fog változni, ugyanis a Nexus 5-ben nincs ilyen chip, szóval vagy NFC fizetés nélkül marad a Google csúcskészüléke, vagy megoldották a problémát, és nem is kell majd.

Teljes backup megoldás, ami az alkalmazásokat és azok adatait menti a Google tárhelyére. (Kb. mint az iCloud az Apple felhasználók számára.) Emellett ne feledjük el, hogy az ajándékba kapott 100GB tárhely elég sok mindenre használható lesz majd. Sőt, a fejlesztők 4.4 után egyesített tárhelyként elérhetik majd mind a belső memóriában, mind pedig a felhőben tárolt adatokat.

Na jó, de mi még?

Új Nexus 10? Voltak róla hírek, miszerint a következő verziót is a Samsung csinálja majd, még nagyobb felbontással, még erősebb vassal, de nem sok dolog derült ki róla, az utóbbi időben nem került szóba.

Nexus 8? Az LG nem csak a G2-t jelentette be, hanem egy 8.3 colos tabletet is, a GPad 8.3-at. A Google úgy tűnik, szeret az LG-vel együtt dolgozni és olcsóbb, mégis erős eszközöket gyártatni. Nemrég pedig előkerült a GPad modell nevére (V500) igencsak hajazó V510-es modell a Bluetooth engedélyre várva.

Nexus óra? Samsung Gear, Sony Smartwatch 2, Qualcomm Toq, miért ne lehetne mondjuk egy Nexus Now, ami a Google Now szolgáltatásait nyújtja, a csuklódon? Elvégre a Google két hónapja felvásárolta a WIMM Labs okosórát készítő céget.

Remélhetőleg mindent megtudunk, hamarosan. Addig is: te melyiket várod a legjobban? Hogy tetszik a Nexus 5?

Források:

Másfél éve írtunk arról a félelemkeltésről, amit a RFID-val rendelkező diákigazolványok bevezetése kapcsán történt. Mindez semmit sem változtatott azon, hogy az új igazolványokat bevezessék, s bár még ebből hazánkban nem volt gond, a hónap elején egy texasi iskolákban tört ki a botrány.

Two San Antonia, TX schools rendszere az elmúlt két hétben elérhetetlenné vált, azért sokat mondó a http://www.nisd.net/studentlocator/ URL, amin egy ideig elérhető volt.

Az iskolák érvelése – mint minden esetben, amikor a Nagy Testvér szóba kerül – a tanítás és a diákok biztonságára vonatkozik. A diákok (év vesztesek és évismétlők kivételével az utolsó években :)) az iskolába járás ideje alatt kiskorúak, akikért a tanárok felelnek.

Egy ilyen rendszerrel egyszerűen figyelemmel lehetne követni, hogy melyik gyerek hiányzik. Ne feledjük, hogy egy olyan amerikai rendszerről van szó, ahol akár az is feltételezhető, hogy fémdetektoron keresztül mehetnek csak be a diákok az iskolába (bár -  számomra meglepő módon – nem Texasban van a legtöbb regisztrált fegyvertartó), amihez egy RFID olvasót kapcsolni, és szoftveresen kiszűrni azt, ha egyszerre (gyors egymásutánban) két chip halad át a kapun, nem lehetetlen. Az iskola tehát egyrészt tudni fogja, hogy ki hiányzik és ki akar két óra között “lelépni”, ami bizonyos esetekben előnyös.

Másfelől ugye itt a Nagy Testvér esete. Tényleg szükségünk van arra, hogy minden lépésünket kövessék? Ha a rendszer olyan, akkor szükséges-e hogy az igazgató pontos statisztikával rendelkezzen a diákok wc-re menési gyakoriságáról? Akarjuk-e, hogy csak azért kapjon egy gyerek intőt, mert a rendszer szerint épp akkor az iskolaudvaron volt, amikor történt ott valami?

És ha már a Nagy Testvérnél tartunk, tényleg azt akarjuk, hogy az elkövetkező nemzedék számára ennyire természetes legyen, hogy minden lépésüket kövessék? Ez a fajta kontroll elsősorban a diktatúrák része, beszéljünk csak a minket is érintő történelmi eseményekről: Hitler, Sztálin, Rákosi, Kádár és a “sikeres” besúgóhálózatukról.

Miközben önszántunkból is egyre többet osztunk meg életünkről, helyzetünkről, tényleg szükség van-e iskolai szinten arra, hogy – még ha extrém hasonlítás is – diktatórikus technikával kövessék a gyerekek minden lépését?

Tegyük még hozzá azt is, hogy ez a rendszer sem failsafe. A könyvtár egy eldugott sarkában “elejtett” igazolvány, scanner és nyomtató segítségével egy másolat, ha látható helyen kell lennie a gyanú elterelése végett, vagy egyszerűen tornaóra alatt lenyúlni a másikét, és megtenni azt, amit meg akarunk tenni (és ami nem feltétlenül nyerné el a tanárok tetszését). Persze hozzáadhatnánk még ehhez pár videókamerás figyelőrendszert, de ez esetben gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki az iskolát egy börtönnel azonosítaná.

Nektek mi a véleményetek? Ez csak egy amerikai hülyeség, vagy nálunk is be kellene vezetni?

via Lockergnome

Valakinek biztos elgurult a gyógyszere a Lifehackernél, amikor ezt az Instructable hack-et javasolta, ami annyira gáz, hogy muszáj felemelnünk a szavunkat ellene. (A Lifehacker folyamatos minőségromlásának egy újabb ékes bizonyítéka, ami miatt már olvasni se érdemes...)

Ugyan USB töltőből sem a lakásban, sem az úton sosincs elég (lásd a 2012-es Geeklány bejegyzésemet) tűzveszélyes megoldások helyett számos más megoldás alkalmazható. Példának okáért a cigarettagyújtót sokkal kulturáltabban és veszélyesség nélkül is hátra lehetett volna vezetni. Ha viszont nem akarunk barkácsolni, akkor még mindig vehetünk egy külső aksit (csak arra kell vigyázni, hogy legalább az ne legyen állandóan lemerülve :)).

A BitCast vendége Pécsi Ferenc, ismertebb nevén Pollner volt, akivel Martina a közösségi médiáról, podcastekről és Guy Kawasaki-ról.

Netes közösségi hálózatokról, netes jelenlétről és podcast-ekről beszélgettünk. Van-e értelme minden cégnek felmenni a Facebookra, Pinterestre? Mi a különbség a Xing és a LinkedIn között? Mennyi értelme van annak, hogy hány like-ja van a Facebook oldalnak? Hogyan mérhető egy blog sikere? Mi a jobb: a Facebookos komment vagy a blogon lévő és miért? És különben is, hova osszuk meg a tartalmat: a Facebookra vagy a blogra?

Az epizódban elhangzó linkek:

Pécsi "Pollner" Ferenc elérhetőségei

Amikről beszélgettünk

Kedves Pollner, köszönjük, hogy a vendégünk voltál!

A podcast meghallgató mp3-ban, feliratkozhattok rá RSS Feeden keresztül és persze az iTunes-on is.

Előző adások

Intrónk a Baud of Passion.

half-life-continues-590x330[1].jpg

A Valve levédette a Half Life 3 trademarkot, ami az jelenti, hogy szinte biztos a következő epizód. Ha pedig jön az új Half Life, akkor talán lesz egy nagy lépés előre a Source Enginben, amivel nem csak a Counter Strike kap még egy újabb vérátömlesztést, hanem sokkal valószínűbb, hogy ez lesz a Steam OS vezető játéka.

Mivel a trademark és a domain lefoglalása éppen csak megtörtént, a Steam OS-t is alig egy hete jelentették be, nem hiszem, hogy túlságosan vad fantáziálásnak tekinthető, ha azt merem állítani, hogy a Half Life 3 első körben a Steam OS-re jön ki, minden más platformra késleltetve. Mi adna nagyobb lökést a Steam Machine terjedésének, mint a Valve egyik legelterjedtebb játéka (ha ide számítjuk a Counter Strike 'spin-off'-ot is).

via geek.com

A Harvard Egyetem Bill Gatest hívta meg 2013-ban egy kérdezz-felelek beszélgetős előadásra. A beszélgetés remek hangulatú, már csak ezért is megéri az 54 percet végighallgatni, de ha valaki nem ér rá, akkor csak a 16. perctől kezdve nézze a videót (a lenti videót számukra erre a pozícióra "tekertük"), az nézze meg azt az 1 percet, amíg Gates arra a kérdésre ad választ, hogy mi a frászkarikának találták ki a mára ikonikus Control-Alt-Del billentyűzet kombinációt.

.

Louis C.K. magyar származású amerikai stand-up komikust azért szeretjük, mert időnként nagyon a fején találja a szöget, ha technológiáról van szó. (Még nem került adásba az a bitcast felvétel, amiben egy másik Louis C.K. felvétel kapcsán az okostelefonos-tabletes fényképezésről beszélgetünk.)

A lenti beszélgetésen arról beszél, hogy miért nem kap a lánya okostelefont, és miért tartja hülyeségnek azokat. S még ha Bruce Springsteen kapcsán nem kezdek el bőgni, pár hónap butatelefonos időszak után állíthatom, hogy bizony lehet élni anélkül, hogy folyamatosan Foursquare-en, Facebookon, Twitteren és Hangout-on lógnánk, ráadásul egy csomó mindent észre lehet közben venni: pl. milyen klassz gesztenyét gyűjteni, hol szaladgálnak a mókusok vagy csak egyszerűen anélkül élvezhetünk egy utcai koncertet, hogy kényszert éreznénk annak azonnal Ustream-es megosztására.

"Nem nézel rá a másik emberre, amikor beszélsz vele, csak így csinálsz [nyomkodod a billentyűzetet]. Tudod a gyerekek gonoszok [tudnak lenni]. Próbáld ki: nézz rá egy gyerekre, és mondd neki, hogy "kövér vagy", és látod, ahogy elszomorodik és akkor érzed, hogy mennyire rosszul esik ezt tenni egy másik emberrel. De ha csak beírod, hogy "kövér vagy", akkor azt érzed: hmm, ez jól esett."

"Az emberek magányosnak érzik magukat, félnek attól, hogy magányosak, a tapasztalatom szerint az emberek 100%-a sms-ezik vezetés közben, mert nem akarnak magányosak lenni."

Hihetetlen, de igaz. A Google a "könyvboltja", a Play Books után Magyarországra hozta a Play Music-ot is, amelynek keretében zeneszámokat, albumokat lehet megvásárolni, saját zenéket szinkronizálni mobilra. Sőt, 1650 forintért korlátlan elérést kapunk az összes zenéhez!

KORLÁTLAN ZENEELÉRÉS KÖNNYEDÉN

A Google Play segítségével kedvenc zenéinek felfedezése, lejátszása, tárolása és megosztása kifejezetten egyszerű, Androidon és az interneten egyaránt.

A Korlátlan hozzáférés szolgáltatással korlátlan számban hallgathat meg több millió zeneszámot, egyéni rádiókat hozhat létre, és annyiszor válthat számot, ahányszor csak szeretne. Ha a próbaidőszakot 2013. november 15. előtt kezdi meg, havonta csak 1650 Ft lesz a szolgáltatás ára.

Trükközve meg lehetett ugyan oldani eddig is, hogy hozzá lehessen férni a szolgáltatáshoz, de ezek után abszolút megéri a magyar "változatot" használni. Az amerikai bevezetés alkalmával az első pár hónapban regisztráltak ugyanúgy kedvezményes áron érhették el a szolgáltatást, forintra átszámolva nagyjából 1800 forintért.

play_music_hun.png

Aki november közepe előtt regisztrál, havi 300 forinttal olcsóbban, azaz 1650 forintért kap korlátlan hozzáférést, míg a táblázat alsó négy sorában található funkciók mindenki számára ingyen elérhetőek.

Az itthon is elérhető Deezer csomagjai közül a Premium+ feleltethető meg a Korlátlan hozzáférés csomaghoz, ami havi 2099 forintért vásárolható meg. Míg a Play Music Androidon, más mobil rendszerekről pedig a mobil web felületen érhető el, addig a Deezer a többi mobil platformon is dedikált alkalmazással rendelkezik. Webes kliense mindkettőnek van.

Zeneszámok tekintetében valószínűleg még a Deezer van előnyben, de ezek után lehet számítani a magyar előadók megjelenésére is a Play Store kínálatában. Addig is a Play Music prémium szolgáltatását ingyenesen ki lehet próbálni 30 nap erejéig, sok veszteni való nincs. Erre tessék: Play Music

A Play itthon is elérhető részlegei közül már csak a Play Magazines és a Play Movies & TV hiányzik. Kíváncsi vagyok, itthon mikor lehet mobilról is megnézni a Barátok Közt legutóbbi részét a buszon ülve, vagy mondjuk eredeti hanggal a kedvenc sorozatom pár órája leadott epizódját. A Samsung Media Hub itthon már elérhetővé tesz HD filmeket vásárlásra és kölcsönzésre egyaránt, ideje, hogy a kitaposott ösvényt a Google is bejárja, már nem nagyon lehet kifogás. Multimédiás tartalmakat minden tepsire!

rólunk

Mindenről írunk, amiben áram folyik.
Vagy nem.

Ötleted, véleményed van? Küldj nekünk emailben bármit! (Max. kidobjuk.)

bitbloghu@gmail.com

Jelen vagyunk Twitteren és Facebookon is. Ha kisebb hírekről, érdekességekről is szeretnél hallani, kövess minket ott is!

aktív bejegyzések

címkék

1020 (1) 18+ (1) 2012 (1) 3D (12) 3d (2) 4 (1) 610 (1) 820 (1) 920 (1) Ace (1) Ace 2 (1) Ace 3 (1) Ada (1) adakozás (1) adatforgalom (1) adathalász (1) adatvédelem (1) adwords (1) agyhullám (1) ajándék (1) akció (3) album (1) alkohol (1) állás (2) Amazon (3) Android (43) android (5) Anglia (1) angrybirds (3) Angry Birds (1) Anonymous (1) AOL (1) API (1) App (1) app (17) Apple (30) apple (3) apple tv (2) appstore (1) App Store (1) arany (1) arm (1) ARM (1) ASUS (2) Atari (2) atomkatasztrófa (1) autó (1) Avengers (1) baba (1) babakocsi (1) baby (1) baki (1) baktérium (1) bankkártya (1) Barabási Albert-László (1) Battlestar Galactica (1) bejelentés (2) betörő (1) bezár (1) bikini (1) billentyűzet (1) Bing (2) bitcast (47) biztonság (3) BlackBerry (1) Blackberry (1) blizarrd (1) Bluetooth (1) böngésző (1) bőr (1) Borat (1) börtön (1) box.net (1) bryce (1) Budapest (2) Call of duty (1) camera (3) capcha (1) CD (1) cenzúra (4) CES (1) chrome (1) cippo (1) cloud (2) Commodore (1) Convertibles (1) Core (1) crossplatform (1) csalás (1) csőd (1) Curiosity (1) Darpa (1) DataTraveler (1) daz (1) daz studio (1) Desire 500 (1) Desire C (1) Device Manager (1) diablo (1) diákigazolvány (1) diktálás (1) DNS (2) Doctor Who (1) domain (1) DOS (1) DreamWorks (1) Drone (2) Dropbox (4) DuoS (1) e-kormányzat (1) e-vizum (1) elektromos (1) elmélet (1) embedded (1) Enterprise (1) érintőképernyő (1) Észak-Korea (1) Észak Korea (1) EU (1) eureka (1) Európai Unio (1) exoskeleton (1) EyeTap (1) facebook (1) Facebook (13) fail (1) FBI (2) Feedly (1) fegyver (3) Fehér ház (1) fejlesztő (1) felbontás (1) felhő (1) fénykép (1) Fesztivál (1) Fiat (1) Firefox (1) Flickr (2) flipboard (1) földrengés (1) folyadékhűtés (1) fotó (3) foursquare (2) Foursquare (2) frissítés (1) Fukoshima (1) G2 (1) Galaxy (5) Galaxy Tab (1) game (1) gamer (1) gamers (1) games (1) Game of Thrones (1) Gear (1) geek (1) geekanya (1) geek chic (2) geogebra (1) Gépek lázadása (1) Glass (1) gmail (1) GoMiso (1) google (4) Google (45) Google+ (1) Google Books (1) Google Calendar (1) Google Drive (3) Google Fiber (1) Google Glass (2) Google Glasses (2) Google Maps (3) Google naptár (1) Google Play (1) Google Reader (18) google tv (2) görkorcsolya (1) görkori (1) GPS (3) gyerek (2) gyógyászat (1) gyorshír (1) hack (2) hajózás (1) Háj Fájv (1) HAL (1) halo (1) hálózat (1) hexagon (1) hiba (2) hitachi (1) hoax (1) hologram (1) Home (1) Horvátország (2) hotspot (1) HP (1) HTC (5) HTML5 (1) hurrikán (1) HyperX (1) ICS (1) IFTTT (1) iGO (1) IM (1) ingyen (7) ingyenes (1) injekciós tű (1) Instagram (6) instagram (3) intel (1) Intel (2) Intel NUC (1) interjú (1) internet (3) IO (2) ios (1) iOS (12) ipad (3) iPad (3) iPhone (4) iphone (2) iPod (1) Irán (1) írás (1) Iron Man (1) iskola (3) ISP (1) ISS (1) iTunes (1) itunes (1) ivókút (1) Jancsa János (1) japán (1) Japán (1) játék (10) játékosok (1) Java (2) jelszó (2) Joss Whedon (1) jurassic park (1) kamera (1) karácsony (2) káromkodás (1) katasztrófa (1) kategória (1) kávé (1) Kazahsztán (1) kép (1) képek (1) kézírás (1) kiállítás (1) Kickstart (1) Kickstarter (2) Kindle (2) kindle (1) Kingston (2) KitKat (1) Kit Kat (1) Kodak (1) közlekedés (1) közösségi média (1) kupon (1) kütyü (2) LAN-party (1) launcher (1) leap (1) Lego (1) Lenovo (1) Leonard Nimoy (1) LG (4) lg (1) Linus Torvalds (2) Linux (3) lippile (1) LittleBits (1) little printer (1) live (1) Locato (2) London 2012 (1) lopás (1) Louis Vuitton (1) Lovelace (1) Lumia (5) Madakaszkár (1) Magánszám (1) Magyarország (2) Maps (1) Mars (1) MasterCard (1) McAfee (1) McDonalds (1) Medal of Honor (1) Meebo (1) menü (1) mérnök (1) mib (1) microsoft (2) Microsoft (14) Miso (1) mmorpg (1) mobil (5) mobilinternet (3) mobiltárca (1) Mocrosoft (1) monitor (1) Motorola (1) mp3 (1) mp3 lejátszó (1) munka (3) MySpace (1) nanotechnológia (1) napszemüveg (1) NAS (1) NASA (3) nasa (1) National Geographics (1) Navy Seals (1) Németh Kriszta (1) netbook (1) Neus (1) New York (2) Nexus (7) Nexus 4 (1) Nexus 5 (2) Nexus 8 (1) NFC (3) Nokia (8) nook (1) notebook (2) Note 3 (1) NSA (1) Nvidia (2) nyár (1) nyaralás (4) NYPD (1) Office (1) Office 365 (1) okostelefon (3) oktatás (1) Olimpia (1) One (3) One S (1) One V (1) opensource (1) Open Hardware (1) Oracle (2) Oroszország (1) orvos (2) Oyster (1) PadFone (1) Panasonic (1) panasonic (1) paranoid (1) PC (1) person of interest (1) Phone (1) pishing (1) Pixel (1) podcast (8) Pollner (1) pornó (1) portal (1) Portal (1) posterous (1) POV (1) Prince of Persia (1) PRISM (1) programozó (1) protézis (1) QR (1) quadcopter (1) QuickOffice (1) R2D2 (1) RapidShare (1) Raspberry Pi (1) ray (1) RED (1) reklám (3) rémhír (1) rendőrség (1) retina (5) retro (2) RFID (2) rizsfőző (1) roaming (2) robot (3) RSS (1) rss (17) rss olvasó (17) S3 (1) S4 (1) sajtóbejelentés (3) sajtóközlemény (5) Samsung (14) samsung (1) San Francisco (1) scanner (1) SD kártya (1) sennheiser (1) Sensordrone (1) Series 9 (1) sim (1) siri (1) Siri (1) SketchUp (1) Skype (2) smartphone (2) smartwatch (1) Smithonian (1) social media (2) software (1) Sony (4) sony (1) Sony Ericsson (1) SSD (1) startup (1) starwars (1) Star Trek (7) Star Wars (1) Steam (2) steam (1) STEM (1) Steve Jobs (1) Steve Mann (1) Steve Wozniak (1) StreetView (2) Streisand (1) Surface (7) szabadalom (3) szex (1) Sziget (1) szolgáltató (1) szomszéd (1) T-Mobile (3) t-shirt (1) tablet (8) Tablet (1) támadás (1) tanulás (1) tárhely (1) tarifa (1) TBBT (1) TED (1) Tegra3 (1) tegra3 (1) TELE2 (1) telefon (7) Telekom (1) Telenor (2) térkép (3) Tesla (1) teszt (7) tipp (3) Titanic (1) töltő (1) top (1) Törökország (1) Toshiba (1) Transformer (1) Translate (1) Trimble (1) tudomány (2) Twitter (10) twitter (5) tycoon (1) új (1) Ukky (1) ultrabook (2) űrkutatás (1) USB (3) USB3 (1) utazás (1) üvegszál (1) Valve (3) vásárlás (2) Vatikán (1) vélemény (1) verseny (1) vicc (2) videó (2) vietnam (1) Viper (1) vírusírtó (1) víz (2) Vodafone (2) VW (1) Wallet (1) webcam (1) WhatsApp (1) Wi-Drive (1) wifi (2) William Shatner (1) Wil Wheaton (1) winamp (1) Windows (4) Windows 8 (2) Windows Phone (1) windows phone (3) WWDC (1) xbox (2) Yahoo (1) Youtube (3) zene (1) Zuckerberg (3)
süti beállítások módosítása