Nem megszokott ez a mostani adás, nagyon nem. Egyrészt azért, mert velünk volt Lippai Gergő, azaz lipilee az androidportal.hu-tól, illetve a felvétel a szokottnál is később lett felvéve. No meg a szokottnál is zakkantabbak voltunk.

Ha készen állsz, kedves hallgató, akkor ugorj neki az adásnak, és mondd, mikor kaptál röhögőgörcsöt vagy épp némítottál le minket egy kicsit! Viszont amint a végére jutottál: kíváncsian várjuk, hogy tetszett az adás, legyen még ilyen, hogy nem csak Martinával vagyunk édes kettesben?

Bár a Google IO-ról rengeteg cikk született (most perpill. nem itt, mert bokros teendőink mellett nem volt rá időnk, de lipilee és társai, illetve megannyi másik blog írt róla), mi inkább beszélgetni szerettünk volna róla. A biztonság kedvéért itt van pár cikk és link, amitől igencsak messzire kalandoztunk az adás során.

  • Pofára esés volt a Google I/O 2013? Vagy csak túl sokat vártak az emberek?
  • Amíg a Google elfeledteti, mi is az az Android és kicsit kimossa az agyadat, addig úgy látszik, a Samsung is szeretne egy szeletet belőled. 200 ezer dollárért és még egy kis ajándékért versenyeztetik a fejlesztőket. Android Police
  • A játszadozás a Glass-szel tovább folytatódik, sajnos nem általunk: Ingress és más "natív" androidos programok Google Glass-en. Android Police
  • Csiki-csuki: miért zárják be azokat a felvásárolt alkalmazásokat, ötleteket, amiknek nincs alternatívájuk, miért kell az ember (izé, a felhasználó) életét megkeseríteni? Hírösszesítő app-et vett a Google, be is zárta: The Verge
  • Hurr-durr, epölölő gúgöl termék! Beszélgessünk egy kicsit, de tényleg csak egy kicsit a zeneterjesztés átalakulásáról! Zenét a Google-től, avagy vesztésre áll az Apple? The Verge
  • Slusszpoénként: feltörték a Google. Hogy mi? Wired

No, kibírtad végig?

A podcast meghallgató mp3-ban, feliratkozhattok rá RSS Feeden keresztül és persze az iTunes-on is.

« Előző adás

Intrónk a Baud of Passion.

Ide hirdetést tehetnénk, de nem teszünk, mert jófejek vagyunk.

A Tumblr lakói még fel sem ocsúdtak a Yahoo által bejelentett felvásárláson, a következő frissítő pofont a Flickr kapta. Bár a Tumblr forrong, utálatukat fejezik ki, a Flickr lehet, örömujjongásba kezd és megtelik élettel. Mostantól minden felhasználó számára egy terabájt tárhely és teljes felbontású képek állnak rendelkezésére.

A fotómegosztó oldalon eddig csak a Pro kontóval rendelkező felhasználók kiváltsága volt az, hogy a képeiket eredeti felbontásban oszthassák meg a többi felhasználóval, illetve azokat később le is menthessék maguknak. Emellett a feltöltött képek szerkesztésének joga és 200-nál több kép megjelenítése volt többek közt az, ami megkülönböztette őket. Mostantól nincs Pro fiók, mindenki egyenlő bánásmódot kap. Aki pedig pár napja vett magának pár ezer forintért nagyobb szolgáltatást, nos, ő szívhatja a fogát. Valószínűnek tartom, hogy visszakapja a pénzét.

A mai bejelentés több, már rég szükséges változást hozott. Az oldalt ugyanis egyre kevesebben használták, ha a Yahoo nem akart egy újabb haldokló weboldalt a kezei közt tartani, változtatnia kellett. Hogy mik az újdonságok?

flickr_biggr.png

Az első új featúra természetesen az, hogy amíg egyes szolgáltatók csak pár gigányi tárhelyet adnak a felhasználók számára, addig a Yahoo kezén lévő Flickr 1000 gigát dob oda a felhasználónak. Így nem csak a kiemelkedően jól sikerült művészképeket lehet majd megosztani, hanem akár a nyaralás során lőtt gigák tömkelegét is.

flickr_whenevr.png

Ami egyből szembeötlik azoknak, akik használták is a szolgáltatást és még emlékeznek, hogyan is néz ki a felület: nem hogy ráncfelvarrást kapott, totál újra szabták. Emellett nem csak az asztali weboldalon lehet élvezni a képeket, hanem tableteken, mobilokon weboldalként és külön appal is.

flickr_spectaculr.png

Ami már csak a jó szeműeknek tűnik fel: minőségbeli és azon belül felbontásbeli növekedés érte a képeket. Most már minden kép teljes pompájában osztható meg, ingyenesen. Nincs kicsinyítés, akár gigászi képek is feltolhatók. Sőt, az eddig feltöltött képek is teljes méretükben letölthetőek, így az akár elveszett fájlok is pótolhatók.

Lehet, hogy a Yahoo végre tudja, mit csinál? No de hol van ebben a pénz?

update: Pro nincs, viszont lehet upgradelni. Évi 50 dollár a reklámmentesség és 500 dollár mégegy tera. Nos, igen, a Pro fiók végtelen tárhelyéhez képest ez egy kisebb visszalépés. (Már ha van olyan, aki simán be tudja tölteni olyan fotókkal az egy terát, amit alapból a Pro fiókjába töltött volna.)

flickr_upgrade.png

via VA

Legutóbbi adásunkban Martina 3D témáit száműztük, de erejük visszatarthatatlan és megvetették a lábukat ebben az adásban. A szokásosnál is szebb show ívvel várunk téged ebben a kissé megkésett epizódban.

A fő híreket Martina hozta most, no de azért én is beleszóltam egy kicsit. Nézzük, miből élünk, a telefon bejelentések közepette miről lehet még szót ejteni!

  • Unalomból facebookozol vagy facebookozás közben unatkozol? Független vizsgálat szerint milliók hagyják ott a kék óriást, mivel unalmassá válik a használata. Martinával bevezetésként arról beszélgetünk, miért és hogyan használjuk az oldalt, miért nem hagyjuk ott? Erről viszont inkább a te véleményedre vagyunk kíváncsiak a kommentek közt! Geek
  • Mobil. Tárca. Egyben. – A mobilszolgáltatók, OTP Bank, SuperShop és MasterCard közös kezdeményezésében akár te is részese lehetsz a 3000 fős magyar tesztcsapatnak, akik elsőként próbálhatják ki, milyen is készpénz vagy bankkártya helyett a mobiloddal fizetni. Jelentkezz te is! Mobiltárca 
  • A Telekom DNS-sel védekezik. Nem, nem az informatikai értelemben. Annak érdekében, hogy a kábeltolvajok kedvét szegjék a szolgáltatók és a felhasználók életének megkeserítéséhez, különleges bevonattal látják el a kábeleket. Telekom
  • Ha már DNS, akkor készítsünk arcképet eldobott rágó alapján! Ugye, mekkora marhaságnak tűnik, amikor a krimiben egy eldobott pohár, cigicsikk alapján tűéles képet alkotnak a mondjuk gyilkosságot elkövető gazfickóról? Ha nem is marhaság, a valós élet közelebb került a scifihez. Vagy fordítva, és a scifi került közelebb a valós élethez? Ebronit
  • 2 óra alatt hologram készíthető olyan objektumról, ami fizikailag nem elérhető. A Pioneer új, "hordozható" eszköze 120 perc alatt képes mondjuk babákról 3D/4D ultrahang adatok alapján hologramot készíteni. (És ugye a babák "jól becsomagolt" állapotban nem túl könnyen hozzáférhetőek a hagyományos hologramkészítéshez.) The Verge
  • Te mit tennél, ha a 14 éves gyermekedet meglőnék? A) mentőt hívnál B) varázsfüvekkel gyógyítanád C) 7 órán keresztül hagynád szenvedni, miközben a neten keresed, hogy mit is kéne vele csinálnod? Úgy tűnik, ez az anyuka azt látta jónak, ha előbb a neten néz utána, mi is lehet a fia baja. Gizmodo
  • Gyors kiegészítés a legutóbbi két adásunkhoz: a Liberator névre hallgató 3D nyomtatható fegyvert leszedették a netről, legalábbis a hivatalos terjesztési oldalakról. (A torrent oldalakról persze nem ilyen egyszerű leszedni.) Lehet, hogy a kitalálója hazaárulást követett el? The Verge
  • Végezetül csak ennyit hagynék itt: az FBI lehet, hogy olvassa az emailjeidet a tudtod nélkül? Gizmodo
  • Levezetésként beszélgettünk egy kicsit a nemsokára, pontosabban holnap megrendezésre kerülő Google IO-ról és még pár dologról.

A podcast meghallgató mp3-ban, feliratkozhattok rá RSS Feeden keresztül és persze az iTunes-on is.

« Előző adás

Intrónk a Baud of Passion.

Majd 200 évvel a Frankenstein sztori megjelenése után megnyílt az út az emberiség előtt, hogy valami olyat építhessenek, ami képes tapintani.

A képen látható izé egy nanotechnológiára épülő robotbőr. A felületén található több ezernyi érzékelő elektromos jeleket továbbít minden alkalommal, amikor érintésnek, nyomásnak van kitéve. A felfedezés segítségével nem csak a robotkarokat tudják jobban kontrollálni (klasszikus probléma, hogy hogyan tud a robotkar különbséget tenni egy paradicsom, egy üvegpohár és valami masszív, nehezebb dolog között). A protéziseket ezzel bevonva talán az amputált kar, láb érzetét is vissza tudják adni.

computers-sense-touch-660[1].jpg

A kutatás további részében a hangsúlyt a gyorsabb adatátvitelre és a még precízebb szenzorok használatára kívánják helyezni, hogy a készített eszközök még jobban és még pontosabban tudják érzékelni a körülöttük lévő világot.

Az alábbi videó részlet az 1996-os Star Trek: First Contact című filmből származik, ahol Data emberi bőrt kap (0:49-től). Bármennyire is inspirálta a kutatókat számos esetben Sci-Fi sorozat, ebben a jelenetben a készítők nem tudtak elszakadni a frankensteini megoldástól – amit a tudomány már most túlhaladott, helyettesíteni tudott.

via Discovery News

Törökország bevezette az elektronikusan igényelhető, többszöri belépésre jogosító vízumot (e-Visa).

A tájékoztatás szerint a magyar turistáknak és üzletembereknek nem kell sorban állniuk a határátkelőhelyeken a vízum kérelmezéséhez, hanem igényüket a török külügyminisztérium által fenntartott, angol nyelven is elérhető honlapon - https://www.evisa.gov.tr/en - néhány személyes adat, valamint a beutazás dátumának megadásával jelezhetik.

A Master/Visa bankkártyával történő online fizetés és a vízum engedélyezése után a vízum letölthető, a visszaigazolást az ügyfél maga nyomtatja ki. Az oldalon felhívják a figyelmet arra, hogy az újonnan bevezetett e-Visa is 6 hónapon belül 90 napig jogosít törökországi tartózkodásra.

Továbbra is megmarad a turista és az üzleti célú vízumok határátkelőhelyeken (repülőtereken) történő igénylésére.

via mti

NASA-phonesat-images_large_verge_medium_landscape[1].jpg

A NASA a PhoneSat program keretében egy hónapja küldött fel a Masat-hoz hasonló, 10x10x10 cm-es kis műholdakat, amiket napelemmel és 1-1 Android telefonnal szereltek fel. Az első, kicsit homályos és pixelhibás képeket a napokban tették közzé. A projekt célja az volt, hogy bebizonyítsák, a kereskedelmi forgalomban használható hardware-t is fel lehet használni a világűrben.

A képek a HTC One és a Samsung Nexus S készülékek beépített kamerájával készültek. A képek ultrarövid hullámú rádiófrekvencián érkeztek vissza a földre több részben, ez tehető felelőssé a pixelhibákért. Figyelembe véve, hogy az egész projekt alig 3.500$-ba került, szép eredményt értek el.

MaSat-1: 2007 szeptemberében egy lelkes BME hallgatókból és doktoranduszokból álló csoport elhatározta, hogy megtervez és megépít egy kisműholdat. A kezdeményezést a BME két tanszéke, az Elektronikus Eszközök Tanszéke és a Szélessávú Hírközlés és Villamosságtan Tanszék, valamint a BME Űrkutató Csoport karolta fel.

via BME

A MaSat-1 e sorok írásakor 448 napja kering az űrben. Rádióadásait lelkes rádióamatőrök fogják világszerte. Fedélzeti kamerája folyamatosan küldi a képeket Földünkről és a világűrből. Elő adatait pedig Android-os App-en keresztül is követni lehet. 

via NASA

- Mi az? Böszme fehér műanyag cucc, ami scifi lőfegyvernek néz ki?

- 3D nyomtatott lőfegyver...

A fegyvernek látszó tárgy lassan bármi lehet. Persze volt régebben is sétapálcának álcázott lőfegyver, de azokat hozzáértők készítették. Mostantól azonban bárki bármilyen formájú fegyvert csinálhat, ha betart néhány tervezési elvet.

Mostantól a fegyver nem látszik fegyvernek, sokkal inkább egy játékizének, ami kisfiúk kezébe való és a légynek se árt.

A "felszabadító" egy 3D-ben nyomtatott fegyver, ami a fenti videó szerint működik is, bár az eredménye nem látszik, az is lehet, hogy két méter távolságból három méterre félrehord.

3dgun[1].jpg

A tesztek vegyes eredményt hoztak: nem csak a videón látható sikeres lövés létezik, de besülés és robbanás is történt az Engadget szerint. Arról nincs hír, hogy mennyire pontosan juttatja célba a golyót. Minden esetre a kíváncsiak megszerezhetik a CAD file-okat, a hozzáértők meg tuningolhatják.

A készítés ellen védekezni szinte lehetetlen. Nyomtató szintjénn esélytelen kiszűrni a fegyvereket, hiszen egy CAD file-ból nem feltétlenül derül ki, hogy mit akar az ember építeni. A CAD file-ok terjedését nem lehet megakadályozni, vagy a nyilvános neten keresztül terjed el, vagy a pedofilok által használt VPN hálózatokhoz hasonló módszerrel. Az egyetlen dolog, aminek beszerzését egyértelműen ellenőrizni lehet, az a lőszer.

via Verge

Nem, nem volt elég a sorsnak az, hogy megfáztunk, fejfájtunk, ilyen-olyan dolgunk volt, a felvétel során kb. háromszor ütköztünk technikai akadályba. Sebaj, nem tartott vissza attól, hogy legyártsuk az eheti BitCast adagodat!

Martinát eltiltottam egy adás erejéig a 3D nyomtatás csodás világától, elnézést kérek ezért. Már most félek, a jövő heti adásban mennyi, e témakörbe eső hírről tudósít majd! Ettől függetlenül találtunk jó pár érdekes bejegytést, ezek közül szemezgettünk párat.

Az epizódban elhangzó linkek:

  • A múltkor már beszélgettünk arról, mennyire lesz majd gáz, ha bizonyos helyekre Google Glass-szal lépsz be, és ott elkiáltod magad: "OK, Glass!". Most már ezt sem kell megtenned, egy kacsintással készíthetsz képet a vadonatúj kütyüddel. Gizmodo
  • Közben pedig visszamegy az időben, a Pentagon védőügyvédei egyes helyzetekben nem használhatnak elektronikus kütyüket, az információszerzésre papírt és a szemüket használhatják. Még ilyet! Ezzel próbálják meg ugyanis az elektronikusan lába kélt párszázezer iratok társait megakadályozni az ellógásról. The Verge
  • Az irónia iskolapéldája: mit érdemel az, aki egy játékkészítésről szóló játékot crackelve letölt, majd a játékvilágban megvétel helyett kalózkodják az ott készített játékát, és ezért netes fórumokon hisztizik? A Greenheart Games tycoon játéka vicces helyzetet teremtett, ezen mégis inkább sírni kéne. The Verge
  • Miért vált a New York Police Department Androidra a megszokott rendőrautóba beépített számítógépekről? Martinával gondolkoztunk egy kicsit, miért is érheti meg 15 colról 4-re összemenni. Geek
  • Újabb világmegváltó találmány, ami a lusta(?) szülők gyermekeit próbálja meg írásra és olvasásra megtanítani. Biztos, hogy ez rá a legjobb módszer? Engadget
  • Ha már gyerekek: téged is idegesít, ha az egyik ismerősöd nem tud másról írni Facebookon, csak a szeme fényéről? Tégy neki és persze magadnak egy szívességet, mutasd be neki az Ukky névre hallgató alkalmazást! Engadget

A podcast meghallgató mp3-ban, feliratkozhattok rá RSS Feeden keresztül és persze az iTunes-on is.

« Előző adás

Intrónk a Baud of Passion.

Ma már azt nem tudnád elképzelni, ki az, aki nem hallott még a számítógépről, az kilencvenes években még magyarázni kellett, mi is ez a masina. A videóban szereplő hölgy szerint a DOS-t és magát a számítógépet használni nem nehéz, olyan, mint kitakarítani a házat.

Pár kedvenc:

Ez egy számítógép. Be van csomagolva, de ez ne zavarja!

És mi van, ha a rossz gombot nyomja meg? Felrobban?

[Az egér] úgy néz ki, mint a megszokott egér.

Neked melyik a kedvenc részed? Mi az, amit nehezen tudnál elmagyarázni egy, a kilencvenes évekből jött időutazónak?

via Gizmodo

Ide hirdetést tehetnénk, de nem teszünk, mert jófejek vagyunk.

rólunk

Mindenről írunk, amiben áram folyik.
Vagy nem.

Ötleted, véleményed van? Küldj nekünk emailben bármit! (Max. kidobjuk.)

bitbloghu@gmail.com

Jelen vagyunk Twitteren és Facebookon is. Ha kisebb hírekről, érdekességekről is szeretnél hallani, kövess minket ott is!

aktív bejegyzések

címkék

1020 (1) 18+ (1) 2012 (1) 3d (2) 3D (12) 4 (1) 610 (1) 820 (1) 920 (1) Ace (1) Ace 2 (1) Ace 3 (1) Ada (1) adakozás (1) adatforgalom (1) adathalász (1) adatvédelem (1) adwords (1) agyhullám (1) ajándék (1) akció (3) album (1) alkohol (1) állás (2) Amazon (3) android (5) Android (43) Anglia (1) angrybirds (3) Angry Birds (1) Anonymous (1) AOL (1) API (1) app (17) App (1) apple (3) Apple (30) apple tv (2) appstore (1) App Store (1) arany (1) ARM (1) arm (1) ASUS (2) Atari (2) atomkatasztrófa (1) autó (1) Avengers (1) baba (1) babakocsi (1) baby (1) baki (1) baktérium (1) bankkártya (1) Barabási Albert-László (1) Battlestar Galactica (1) bejelentés (2) betörő (1) bezár (1) bikini (1) billentyűzet (1) Bing (2) bitcast (47) biztonság (3) Blackberry (1) BlackBerry (1) blizarrd (1) Bluetooth (1) böngésző (1) bőr (1) Borat (1) börtön (1) box.net (1) bryce (1) Budapest (2) Call of duty (1) camera (3) capcha (1) CD (1) cenzúra (4) CES (1) chrome (1) cippo (1) cloud (2) Commodore (1) Convertibles (1) Core (1) crossplatform (1) csalás (1) csőd (1) Curiosity (1) Darpa (1) DataTraveler (1) daz (1) daz studio (1) Desire 500 (1) Desire C (1) Device Manager (1) diablo (1) diákigazolvány (1) diktálás (1) DNS (2) Doctor Who (1) domain (1) DOS (1) DreamWorks (1) Drone (2) Dropbox (4) DuoS (1) e-kormányzat (1) e-vizum (1) elektromos (1) elmélet (1) embedded (1) Enterprise (1) érintőképernyő (1) Észak-Korea (1) Észak Korea (1) EU (1) eureka (1) Európai Unio (1) exoskeleton (1) EyeTap (1) facebook (1) Facebook (13) fail (1) FBI (2) Feedly (1) fegyver (3) Fehér ház (1) fejlesztő (1) felbontás (1) felhő (1) fénykép (1) Fesztivál (1) Fiat (1) Firefox (1) Flickr (2) flipboard (1) földrengés (1) folyadékhűtés (1) fotó (3) Foursquare (2) foursquare (2) frissítés (1) Fukoshima (1) G2 (1) Galaxy (5) Galaxy Tab (1) game (1) gamer (1) gamers (1) games (1) Game of Thrones (1) Gear (1) geek (1) geekanya (1) geek chic (2) geogebra (1) Gépek lázadása (1) Glass (1) gmail (1) GoMiso (1) google (4) Google (45) Google+ (1) Google Books (1) Google Calendar (1) Google Drive (3) Google Fiber (1) Google Glass (2) Google Glasses (2) Google Maps (3) Google naptár (1) Google Play (1) Google Reader (18) google tv (2) görkorcsolya (1) görkori (1) GPS (3) gyerek (2) gyógyászat (1) gyorshír (1) hack (2) hajózás (1) Háj Fájv (1) HAL (1) halo (1) hálózat (1) hexagon (1) hiba (2) hitachi (1) hoax (1) hologram (1) Home (1) Horvátország (2) hotspot (1) HP (1) HTC (5) HTML5 (1) hurrikán (1) HyperX (1) ICS (1) IFTTT (1) iGO (1) IM (1) ingyen (7) ingyenes (1) injekciós tű (1) instagram (3) Instagram (6) intel (1) Intel (2) Intel NUC (1) interjú (1) internet (3) IO (2) iOS (12) ios (1) iPad (3) ipad (3) iphone (2) iPhone (4) iPod (1) Irán (1) írás (1) Iron Man (1) iskola (3) ISP (1) ISS (1) iTunes (1) itunes (1) ivókút (1) Jancsa János (1) Japán (1) japán (1) játék (10) játékosok (1) Java (2) jelszó (2) Joss Whedon (1) jurassic park (1) kamera (1) karácsony (2) káromkodás (1) katasztrófa (1) kategória (1) kávé (1) Kazahsztán (1) kép (1) képek (1) kézírás (1) kiállítás (1) Kickstart (1) Kickstarter (2) kindle (1) Kindle (2) Kingston (2) KitKat (1) Kit Kat (1) Kodak (1) közlekedés (1) közösségi média (1) kupon (1) kütyü (2) LAN-party (1) launcher (1) leap (1) Lego (1) Lenovo (1) Leonard Nimoy (1) lg (1) LG (4) Linus Torvalds (2) Linux (3) lippile (1) LittleBits (1) little printer (1) live (1) Locato (2) London 2012 (1) lopás (1) Louis Vuitton (1) Lovelace (1) Lumia (5) Madakaszkár (1) Magánszám (1) Magyarország (2) Maps (1) Mars (1) MasterCard (1) McAfee (1) McDonalds (1) Medal of Honor (1) Meebo (1) menü (1) mérnök (1) mib (1) Microsoft (14) microsoft (2) Miso (1) mmorpg (1) mobil (5) mobilinternet (3) mobiltárca (1) Mocrosoft (1) monitor (1) Motorola (1) mp3 (1) mp3 lejátszó (1) munka (3) MySpace (1) nanotechnológia (1) napszemüveg (1) NAS (1) nasa (1) NASA (3) National Geographics (1) Navy Seals (1) Németh Kriszta (1) netbook (1) Neus (1) New York (2) Nexus (7) Nexus 4 (1) Nexus 5 (2) Nexus 8 (1) NFC (3) Nokia (8) nook (1) notebook (2) Note 3 (1) NSA (1) Nvidia (2) nyár (1) nyaralás (4) NYPD (1) Office (1) Office 365 (1) okostelefon (3) oktatás (1) Olimpia (1) One (3) One S (1) One V (1) opensource (1) Open Hardware (1) Oracle (2) Oroszország (1) orvos (2) Oyster (1) PadFone (1) Panasonic (1) panasonic (1) paranoid (1) PC (1) person of interest (1) Phone (1) pishing (1) Pixel (1) podcast (8) Pollner (1) pornó (1) portal (1) Portal (1) posterous (1) POV (1) Prince of Persia (1) PRISM (1) programozó (1) protézis (1) QR (1) quadcopter (1) QuickOffice (1) R2D2 (1) RapidShare (1) Raspberry Pi (1) ray (1) RED (1) reklám (3) rémhír (1) rendőrség (1) retina (5) retro (2) RFID (2) rizsfőző (1) roaming (2) robot (3) RSS (1) rss (17) rss olvasó (17) S3 (1) S4 (1) sajtóbejelentés (3) sajtóközlemény (5) samsung (1) Samsung (14) San Francisco (1) scanner (1) SD kártya (1) sennheiser (1) Sensordrone (1) Series 9 (1) sim (1) Siri (1) siri (1) SketchUp (1) Skype (2) smartphone (2) smartwatch (1) Smithonian (1) social media (2) software (1) sony (1) Sony (4) Sony Ericsson (1) SSD (1) startup (1) starwars (1) Star Trek (7) Star Wars (1) Steam (2) steam (1) STEM (1) Steve Jobs (1) Steve Mann (1) Steve Wozniak (1) StreetView (2) Streisand (1) Surface (7) szabadalom (3) szex (1) Sziget (1) szolgáltató (1) szomszéd (1) T-Mobile (3) t-shirt (1) tablet (8) Tablet (1) támadás (1) tanulás (1) tárhely (1) tarifa (1) TBBT (1) TED (1) tegra3 (1) Tegra3 (1) TELE2 (1) telefon (7) Telekom (1) Telenor (2) térkép (3) Tesla (1) teszt (7) tipp (3) Titanic (1) töltő (1) top (1) Törökország (1) Toshiba (1) Transformer (1) Translate (1) Trimble (1) tudomány (2) twitter (5) Twitter (10) tycoon (1) új (1) Ukky (1) ultrabook (2) űrkutatás (1) USB (3) USB3 (1) utazás (1) üvegszál (1) Valve (3) vásárlás (2) Vatikán (1) vélemény (1) verseny (1) vicc (2) videó (2) vietnam (1) Viper (1) vírusírtó (1) víz (2) Vodafone (2) VW (1) Wallet (1) webcam (1) WhatsApp (1) Wi-Drive (1) wifi (2) William Shatner (1) Wil Wheaton (1) winamp (1) Windows (4) Windows 8 (2) windows phone (3) Windows Phone (1) WWDC (1) xbox (2) Yahoo (1) Youtube (3) zene (1) Zuckerberg (3)
süti beállítások módosítása